31 Mart 2016 Perşembe

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme & Eye Balm


Cilt bakımım için bir çok krem deniyorum,en son bitenlerden biri de Estee Lauder Supreme Krem. Kendileri akıllı krem olarak da geçiyor. Çünkü cildin ihtiyacını anlayıp cevap veriyormuş.




Kremin genel olarak ne işe yaradığına bakarsak;

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme

Bu yüksek performanslı, çok etkili nemlendirici krem cildin değişim gösteren ihtiyaçlarına cevap verebilecek güce sahiptir ve yaşlanma belirtilerinde önemli ölçüde azalma sağlar:

  • Çizgi
  • Kırışıklık
  • Elastikiyet Kaybı

  • Matlık

  • Nemsizlik

  • IntuiGen Teknolojisi™ cildin doğuştan sahip olduğu genç görünme yeteneğini aktifleştirir.
    Anında cilt daha sıkı, aydınlık ve güzel görünür.
    Cilt derinlemesine nemlenir, toparlanır, sıkılaşır ve canlanır.
    CİLDİNİZİ CANLANDIRIR
    Siyah bambu yaprağının doğal bir ekstresidir. Bu güçlü teknoloji, cildin içerisindeki muhtelif yaşlanma karşıtı fonksiyonları üzerinde işlev gören NFR2'nin doğal aktivitesinin desteklemesine yardımcı olur.
    Cildin doğal yaşlanma karşıtı fonksiyonlarını destekler. Revitalizing Supreme sahip olduğu ileri teknoloji, besleyici içeriği ve derinlemesine nemlendirme gücü sayesinde cildin doğuştan sahip olduğu genç görünme yeteneğini aktif hale getirir.

    Bu ürünü denemek için 15 ml aldım yanında da 5 ml yine aynı serinin göz çevresi bakımı vardı. Krem kadifemsi bir yapıya ait,sürüldüğü an emiliyor ve asla yapış yapış bir his bırakmıyor. Nemlendirmesi başarılı,alerjik bir cildim var ve bazı ürünler cildimde sivilcelenme yapıyor, bu üründe böyle bir şey yaşamadım. Cilde canlılık ve parlaklık kazandırdığı doğru şuan için yüzümde çok fazla kırışık problemim olmadığı için bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim ama genel olarak beğendim hafif bir krem olmuş. 

    Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging  Eye Balm

    Hayat şartları cildi değiştirir. Artık, cildinizi siz değiştirin.
    Bu yüksek performanslı, çok etkili göz kremi cildin değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek güçtedir ve göz çevrenizdeki çizgi ve kırışıklık belirtilerinin önemli ölçüde azalmasına yardımcı olur.
    Patentli Intuigen Teknolojisi cildin doğuştan sahip olduğu genç görünme yeteneğini aktive eder.
    Test edildi ve onaylandı.
    Kullanan kadınların %92'si sadece 4 hafta içerisinde önemli ölçüde sıkılaşmış bir cilt gözlemlediklerini belirtmişlerdir.
    Kadifemsi dokusu göz çevresini  besler ve anında canlandırır. Daha sıkı ve aydınlık görünen göz çevresine kavuşmanıza yardımcı olur.


     Göz kremini çok fazla kullandığım söylenemez, sadece akşamları kullandım, nemlendirmesi  orta düzeyde,göz altlarım da yağ butonu oluşturmadı ve hafif bir aydınlık görünüm verdi Sabah akşam düzenli bir şekilde kullanmadığım için  kırışıklık bakımından bir etkisini görmedim.  Genel olarak denenebilir ürünler.  

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.