18 Şubat 2016 Perşembe

Boyner Estee Lauder Cilt Bakım Günleri

Bugün en sevdiğim günlerden biri :) Boyner, Estee Lauder Cilt Bakımı günü! Gerçekten bakım günlerini çok seviyorum. Bu günlerde hem bakımını yaptırıp hemde yeni ürünleri doyasıya tanıma ve deneme fırsatım oluyor. 


Estee Lauder markasına her zaman ayrı bir ilgim var. Sonsuza kadar tek bir marka kullanacaksın deseler bu marka mutlaka Estee Lauder olur :) Ama yeni markaları keşfetme arzusundan dolayı bazen Estee'ye ihanet ettiğim oluyor :)

Bugün ki cilt bakımım Re-Nutriv serisi ile yapıldı. Oldukça pahalı ve özel bir seri,daha çok olgun ciltler için tasarlanmış olsa da aylık cilt bakımın da Estee güzellik uzmanı doping olsun diye bu ürünlerle bakımımı tamamlıyor. 
Gelelim serum ne içeriyor ve ne işe yarıyor. 

Doğanın Nadide Hazinesinin Bilim ile Birleşimi
Cildiniz için Çarpıcı bir Yenilik


YENi Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion cilt kontürlerini heykeltraş edasıyla yeniden şekillendirirken mucizevi bir dokunuş sağlar.

İki muhteşem iksirden oluşan serumun altın bölmesindeki Kara Elmas Trüf Mantarı cilt hücrelerinin SIRT-6 aktivasyonunu harekete geçiren teknoloji ile cilt hücrelerine enerji verir. Güney Denizi İncileri barındıran platin bölme ise cilt yüzeyini pürüzsüzleştirirken eşitlenmiş ve sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü sağlar.
Kara Elmas Trüf Mantarı Güneybatı Fransa’da meşe ağaçlarının derinliklerinde bulunan ve, sadece Aralık-Mart döneminde hasadı yapılabilen doğanın nadide hazinelerinden biridir. Hücresel enerji artırıcı özelliğiyle bilinen bu özel trüf mantarı; Estée Lauder tarafından geliştirilen,10.000 saat süren 9 adımlık özel bir süreçle işlendi ve eşsiz bir formül haline dönüştü.
Bu eşsiz içeriğin ciltteki 100 milyon cilt hücresine enerji verirken cildin yenilenmesini sağladığı biyolojik olarak kanıtlanmıştır. 
Diyor Estee Lauder ve Fiyatı:1315.00 TL 




Ve gelelim aynı serinin kremine. 

Daha genç ve toparlanmış görünün. Çekici ışıltı. Canlı ve güzel.

Görülebilir yaşlanma karştı bakımda tek başarı, tek isim: üst düzey onarım teknolojileri ve yoğun nemlendiricileri ile ultra lüks ve güçlü krem.Toparlama, sıkılaştırma, mükemmelleştirme.Cildiniz daha önce hiç görünmediği gibi görünsün. 

YAŞAM YENİLEYİCİ MOLEKÜLLER™Birçok patente sahip Yaşam Yenileyici Moleküller™: özel, nadir ve değerli özler ile en bilimsel ileri teknolojiyi birleştirdi. Cildin enerjisini ve ışıltılı görünümünü onarır, enerji verir ve yeniler.

YENİ BİLİM
TOPARLAMADA YENİ BİR ÇAĞ.
Siyah Turmalin ve diğer gelişmiş içerikler ile birlikte Yaşam Yenileyici Moleküller™ doğal kolajen üretimini arttırır. Hücrenin içinde bulunan bileşenlerin güçlendirilmesi için hücreleri teşvik eder. Böylece genç ciltte bulunan doğal kolajen üretiminin desteklenmesine yardımcı olur.

SONUÇLARI 
İLK ANDAN İTİBAREN GÖRÜN.
Cildin canlı ve ışıltılı görünümü geri kazandırılır. Daha genç görünmek ve görünür yaşlanma belirtilerinin azalması için düzenli bir şekilde kullanın.

Fiyatı:1090.00 TL

Bu kadar pahalı bir seri olmasydı kesinlikle alacaklar listemde olurdu. Bakımım bu seri ile yapıldığında  cildimi hayli toparlanmış,sağlıklı,sıkı ve parlak hissediyorum.



Genetik göz altı çöküklüğü ve morluk problemim var o nedenle daha hayatımın göz kremini bulamadım. Şuan kullanmakta olduğum göz çevresi kremim var o bitince bu bebeğe bir şans vereceğim mutlaka :) İlk denemede daha sıkı ve aydınlık bir etki bırakıyor ama bu zamanla kalıcı hale gelir mi yoksa sadece anlık bir iyileştirme mi onu düzenli kullandığımda göreceğim.


Güzel ve keyifli bir gündü. Antakya Boyner Estee Lauder Güzellik uzmanı Sultan Hanıma ve Hilal hanıma buradan Teşekkürlerimi iletiyorum. İkisi de çok tatlı güler yüzlü ve her konuda yardımcı oluyor. Ve Tester konusunda da kesinlikle diğer satıcılar gibi değiller çok bonkörler eğer ellerinde varsa mutlaka yardımcı oluyorlar. Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.