20 Şubat 2016 Cumartesi

Yves Rocher Pure System Siyah Noktaları Yok Eden, Gözenekleri Derinlemesine Arındıran, Sebum Dengeleyici Maske

Merhabalar... Bugün sizlerle Yves Rocher 'ın sebum dengeleyici maskesinden bahsetmek istiyorum. Bu maske 3 dakikalık olduğu için kendisini seviyorum :) Bu tarz maskeleri yüzümde çok bekletmekten pek hoşlanmıyorum.



Maskenin açıklamasına bakacak olursak;

3 dakikada kusursuz görünüm!

Akne ve siyah noktalı ciltler için üç dakikalık uygulama sonucunda gözle görünür sonuç veren bu özel maske, cildinizde akne ve sivilcelerin oluşturduğu tahribatla etkili bir şekilde savaşır.


Doğanın kusursuz bileşenlerini içeriğinde bulunduran bu özel ürün, akne problemi yaşayan ciltlere zararlı kimyasal bileşenlerden arınmış doğal cilt bakımı sağlar. Ürün, siyah noktaları derinlemesine temizlerken akne kızarıklarını gidermek için hızlı bir çözüm sunar.



İçeriğindeki Salisilik Asit cildinizi ölü hücrelerden arındırır ve anti-bakteriyel özelliğiyle cildinizde tekrardan sivilce ve siyah nokta problemi yaşamanızı önler. Organik Aloe Vera Özü cildinizde sivilcelerin yol açtığı kusurları onarır. Kaside Kökü cildinizdeki sebum salgısını dengeleyerek tekrardan akne oluşumunun önüne geçer. Organik Hamamelis ise cildinizdeki kızarıklığı giderir, cildinizi rahatlatır ve yumuşatır.



Haftalık bakım için bir ya da ihtiyaca göre iki kere uygulanması yeterlidir.



Henüz 3 kere denedim. Cildimde herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi ve tahriş etmedi. Yıkadığımda temiz ve mat bir görüntü bırakıyor cildi arıtması orta derecede.Sivilce problemim olmadığı için o konu hakkında yorum yapamayacağım . Siyah nokta açısından da belki henüz erken ama ben pek bir etki görmedim,sadece kullandıktan hemen sonra siyah noktalar biraz görünmez bir hal alıyor fakat etkisi kalıcı değil. Zaten bu tarz ürünlerin siyah noktaları tek başına yok etmesi mümkün değil,öncelikle siyah noktaları özel cilt bakımı ile yada en azından siyah nokta bantları ile yerinden çıkması gerekiyor ,sonra bu tarz bir maske ile düzenli kullanımda oluşumunu en aza indirebilirsiniz.  Genel olarak kullanılabilir maske. 
Fiyatı: 29.90

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.